Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Öğrencileri’nin danışman atamaları için danışman ismi ve tez başlığı artık danışmanlar tarafından kendileri ile paylaşılan bir listeye girilerek koordinatörlüğe iletilecektir. Email yada yardım bileti uygulaması ile iletilen danışman atama talepleri değerlendirilmeyecektir. Af kapsamında yeniden lisansustu çalışmalarına başlayan öğrenciler de danışmanlarıyla görüşüp bu şekilde yeniden danışman atamalarının yapılmasını sağlayacaktır.

 

Bu uygulama sadece Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Öğrencileri için geçerlidir. Aselsan Akademi öğrencileri bu uygulama dışındadır. Kendilerinin danışman atamaları ve diğer soruları için program koordinatörü Tahir Sandıkkaya yada ilgili Aselsan Akademi birimleriyle görüşmesi gerekmektedir

 

Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Öğrencileri’nin soruları için yönetmelik ve BBF Lisansustu Eğitim sayfalarını incelemesi ve BBF Lisansustu Yardım Bileti uygulamasını kullanmasını, sorularını email uzerinden iletmemesini rica ediyoruz. Bu yardım bileti uygulaması sadece Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü Öğrencileri’nin kullanımı içindir.