MFR 2021 Yarışma Birinciliği

by Fahrettin Ay | Tem 02, 2021
Prof. Dr. Hazım K. Ekenel'in takımı MFR 2021 yarışmasında birinci oldular.
Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hazım K. Ekenel ve öğrencileri, International Joint Conference on Biometrics (IJCB 2021) tarafından düzenlenen ve 9 farklı ülkeden akademi veya sektörden 10 takımın katıldığı Masked Face Recognition Competition (MFR 2021) yarışmasında tüm sıralamada ikinci, akademik kurumlar arasında birinci oldular.

Yarışma sonuçlarının yer aldığı makaleye aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Öğretim üyemizi ve öğrencilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.