İTÜ BBF - Turkcell Burs Programı (2021) Mülakatları

by Fahrettin Ay | Ağu 09, 2021
Turkcell Araştırma Burs Programı mülakatları 19 Ağustos Perşembe günü Zoom üzerinden çevrim içi yapılacaktır.
İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi ile Turkcell'in başlattığı lisansüstü araştırma burs programı mülakatları 19 Ağustos Perşembe günü saat 14:00 20 Ağustos Cuma günü saat 10:00'da Zoom üzerinden çevrim içi gerçekleştirilecektir.

Mülakat Listesi

Zoom Toplantı Bilgileri:
 - Meeting ID: 982 8117 0767
 - Passcode: 677674
 - Tarih: Aug 19, 2021 14:00
 - Tarih: Aug 20, 2021 10:00

Adayların belirtilen tarih ve saat içinde Zoom toplantısına bağlanmış olmaları gerekmektedir. Adaylar mülakat listesinde belirtilen sırayla toplantı odasına davet edilecektir.

Sorularınız için Prof. Dr. Berk Canberk (canberk@itu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.