İTÜ BBF - Turkcell Burs Programı (2021) Bursiyerleri

by Fahrettin Ay | Eyl 02, 2021
Araştırma bursunu almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.
İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi ile Turkcell'in 2021/2022 akademik yılı için başlattığı lisansüstü araştırma burs programında 1 senelik araştırma bursunu kazanan lisansüstü öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir;

• Abdullah Sadık Satır
  • Barış Bilen
  • Burcu Kartal
  • Esin Ece Aydın
  • Evren Kanalcı
  • Gamze Akyol
  • Asel Menekşe
  • Mert Sülük
  • Sultan Çoğay
  • Ziya Ata Yazıcı

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılı bir akademik dönem geçirmelerini diliyoruz.