Lisansüstü İşlemleri ile ilgili Sorular

by Fahrettin Ay | Eyl 20, 2021
Sorularınız için yardım bileti oluşturabilirsiniz.
Bilgisayar Mühendisliği lisansüstü programlarına kayıtlı öğrenciler ders kayıtları ve diğer soruları için program koordinatörü ve öğretim üyelerine mail göndermek yerine İTÜ Yardım sayfasından Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi birimini ve Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü İşlemleri kategorisini seçerek yardım bileti oluşturabilirler.

Yardım Bileti Oluştur | Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi