Lisansüstü Ders Ekleme/Çıkarma İşlemleri

by Fahrettin Ay | Eki 01, 2021
Ders ekleme/çıkarma işlemleri için 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 16:00-17:00 arasında yeni bir Zoom toplantısı düzenlenecektir.
Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı henüz danışman ataması yapılmamış ve birinci doneminde olan öğrencilerin ders ekleme/çıkarma işlemleri için program koordinatörü Prof. Dr. Hatice Köse tarafından 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 16:00-17:00 arasında yeni bir Zoom toplantısı düzenlenecektir.

Zoom Meeting
Date: Between 16:00-17:00 on Monday, October 4, 2021