Towards New Ways of Learning | Seminer

by Fahrettin Ay | Kas 01, 2021
Doç. Dr. Güzden Varinlioğlu'nun 1 Kasım Pazartesi saat 14:30'da vereceği seminere ilgilenen herkes davetlidir.
Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Programı seminerleri kapsamında Doç. Dr. Güzden Varinlioğlu, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü, Zoom üzerinden "Towards New Ways of Learning" başlıklı bir seminer verecektir. Seminere ilgilenen herkes davetlidir.

KonuTowards New Ways of Learning
Konuşmacı: Doç. Dr. Güzden Varinlioğlu, İzmir Ekonomi Üniversitesi
Tarih: 1 Kasım 2021, 14:30
Meeting ID: 955 6445 2796
Passcode: 371684

Kısa Özgeçmiş: 
Güzden Varinlioğlu, ODTÜ Mimarlık bölümündeki  lisans eğitimi ve Bilkent üniversitesindeki grafik tasarım eğitimi süresince dijital teknolojilerin kültür mirasının korunması ve sunumuna katkısını araştırdı. Araştırmaları, sualtı kültür mirası alanında sistematik veri toplama, koruma ve yaygınlaştırma yöntemlerinin eksikliğini doldurdu.TAMU’da sualtı arkeolojisi alanındaki doktora araştırmalarını Bilkent üniversitesindeki Sanat Tasarım ve Mimarlık alanında aldığı doktora derecesi tamamladı.
2011 yılında İTÜ Mimarlıkta bilişim alanında aldığı doktora sonrası araştırma derecesini 2013-2014 yaşında UCLA Dijital Beşeri Bilimler Merkezinde yaptığı araştırmalar takip etti. Halen İEÜ Mimarlık Bölümü’nde Doçent olarak görev yapmaktadır.  2021-2022 akademik yilinda Fulbright bursu ile MIT Mimarlik bölümünde araştırmalarına devam edecektir.

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.


  • İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız