Unexpected Encounter, an Architectural Board Game | Seminer

by Fahrettin Ay | Ara 13, 2021
Bihter Almaç'ın 13 Aralık Pazartesi saat 14:30'de vereceği seminere ilgilenen herkes davetlidir.
Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Programı seminerleri kapsamında Bihter Almaç, 13 Aralık 2021 Pazartesi günü, Zoom üzerinden "Unexpected Encounter, an Architectural Board Game" başlıklı bir seminer verecektir. Seminere ilgilenen herkes davetlidir.

KonuUnexpected Encounter, an Architectural Board Game
Konuşmacı: Bihter Almaç
Tarih: 13 Aralık 2021, 14:30
Meeting ID: 997 9861 7825
Passcode: 428407

 
Kısa Özgeçmiş: 
She is a designer/researcher of architecture in the other and of the weird. And her research mainly focuses on tactics for peculiar creativities to trespass to the wilder realms of architecture to seek existentially clumsy formations. Her work consists of drawings; architectural things - games, gadgets, devices; architectural essay films. These are exhibited internationally in festivals, curated exhibitions and conferences. Recently, she was selected as one of the Young Architects under 40 in Turkey, by The Circle O. She is a design tutor and a lecturer in the Department of Architecture at Istanbul Technical University (ITU), Istanbul, Turkey. She received my PhD degree in Architectural Design at the Bartlett School of Architecture, UCL, with her dissertatiob titled: Designing in a State of Distraction: The Wild Fields of Architecture. She has a MSc from ITU in Architectural Design, with her thesis titled: Folding of Places. She holds a BArch graduate from ITU.

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.


  • İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız