WED2022 Hackathon

by Fahrettin Ay | Ara 23, 2021
World Engineering Day 2022 (WED2022) Hackathon başvuruları başladı.
World Federation of Engineering Organization (WFEO), UNESCO tarafından “Sürdürülebilir Kalkınma için Dünya Mühendislik Günü” ilan edilen 4 Mart gününe denk gelen 04.03.2022 tarihinde mühendislik öğrencilerine yönelik olarak WED2022 Hackathon adında uluslararası bir yarışma düzenlemektedir.

Yarışma ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.
WED2022 Hackathon

Yarışmaya kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
World Engineering Day Global Events

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız