WED2022 Hackathon

by Fahrettin Ay | Ara 23, 2021
World Engineering Day 2022 (WED2022) Hackathon başvuruları başladı.
World Federation of Engineering Organization (WFEO), UNESCO tarafından “Sürdürülebilir Kalkınma için Dünya Mühendislik Günü” ilan edilen 4 Mart gününe denk gelen 04.03.2022 tarihinde mühendislik öğrencilerine yönelik olarak WED2022 Hackathon adında uluslararası bir yarışma düzenlemektedir.

Yarışma ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.
WED2022 Hackathon

Yarışmaya kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
World Engineering Day Global Events