Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı bilimsel hazırlık öğrencilerinin Bilimsel Hazırlık Ders Kayıt Formunu doldurup ve imzalayıp belgenin pdf çıktısını 17-18 Şubat 2021 tarihleri arasında hatice.kose@itu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilere belgede yer alan açıklamaları dikkatle okumalarını tavsiye ediyoruz. İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Lisansüstü Bilimsel Hazırlık Öğrencilerinin Ders Kayıtları Hakkında | İTÜ ÖİDB

Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü programlarına bu dönem kabul edilen bilimsel hazırlık öğrencilerinin ders kayıtları ise farklı tarihlerde yapılacaktır. Konu ile ilgili duyuru web sayfamızda ilerleyen günlerde ilan edilecektir. Lütfen web sayfamızı takip ediniz.

Bilimsel hazırlık derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin öncelikle ilgili derslere kayıt olmaları gerekmektedir. Daha sonra, muafiyet için İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvurmaları gerekmektedir.

Ders kayıtları ve diğer sorular için İTÜ Yardım sayfasından Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi birimini ve Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü İşlemleri kategorisini seçerek yardım bileti oluşturabilirsiniz.

Yardım Bileti Oluştur | Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi