Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı bilimsel hazırlık öğrencilerinin Bilimsel Hazırlık Ders Kayıt Formunu doldurup ve imzalayıp belgenin pdf çıktısını 14-16 Eylül 2022 tarihleri arasında  onay için hatice.kose@itu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Onaylanan formların enstituden Canan hanıma (caliskanc1@itu.edu.tr)  19 - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında hambaraci@itu.edu.tr  e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir (bknz: ÖİDB).

Derslerin bilgileri sizin için doldurulmuştur, değiştirilmemelidir.

Farklı günlerde açılan diğer şubelerde bölüm kısıtı bulunmaktadır, alınmasına sistemden izin verilmemektedir. Bu konudaki soru ve taleplerinizi enstituye iletebilirsiniz (lee@itu.edu.tr)

İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyurulara aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Lisansüstü Bilimsel Hazırlık Öğrencilerinin Ders Kayıtları Hakkında | İTÜ ÖİDB

Bilimsel hazırlık derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin öncelikle ilgili derslere kayıt olmaları gerekmektedir. Daha sonra, muafiyet için İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne başvurmaları gerekmektedir.

Ders kayıtları ve koordinatörlüğe  diğer sorular için İTÜ Yardım sayfasından Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi birimini ve Bilgisayar Mühendisliği Lisansüstü İşlemleri kategorisini seçerek yardım bileti oluşturabilirsiniz.

Yardım Bileti Oluştur | Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi