İTÜ’nün 250. yılında ilk kez hayata geçirilen İstanbul Teknik Üniversitesi Ödülleri; bilim, teknoloji ve sanat alanlarında özgün çalışmalarıyla öne çıkan bilim insanlarını ödüllendirdi. İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde 20 Ocak 2023 akşamı düzenlenen ödül töreni, akademi ve yükseköğretim camiasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Sürdürülebilirlik temasıyla dikkat çeken İTÜ Ödülleri, 10 farklı kategoride kazanan 22 bilim insanına takdim edildi.

İTÜ Ödül Komisyonu, gelen başvuruları titiz bir değerlendirme sürecinden geçirmiştir ve fakültemizin mensubu Araştırma Görevlisi Elif Ak, Eğitim ve Öğretim Ödülleri Kategorisi'nde Öğretim Üyeleri Yardımcısı Eğitim-Öğretimde Üstün Başarı Ödülü'ne değer görülmüştür.

Araştırma Görevlimiz Elif Ak'ı ve doktora danışmanı Prof. Dr. Berk Canberk'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

odul