29 Temmuz 2022 tarihinde Ordu'da  TUSEB tarafından düzenlenen TEKNOFEST 2022  Sağlıkta Yapay Zeka Yarışmasında öğrencilerimiz ödüllerle döndüler.

Aralarında doktora seviyesinde öğrencilerin olduğu 128 takım arasından seçilen 38 takım üyelerinin geliştirdikleri algoritmaların sonuçları 3 Eylül tarihinde açıklandı.

Doç. Dr. İlkay Öksüz'ün danışmanlığını yaptığı 3. sınıf öğrencilerimiz Talha Sarı ve Yakup Abrek Er’den oluşan MedicAI takımı birinci oldu. Doç. Dr. Ali Çakmak'ın danışmanlığını yaptığı yüksek lisans öğrencilerimiz Mehmet Enis İşgören ve Sadi Çelik'in yer aldığı META-BEE-AI takım üçüncü oldu.

Birinci olan MedicAI takımından Yakup Abrek Er ödülünü 3 Eylül tarihinde düzenlenen törende cumhurbaşkanımızdan aldı.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.