KUIS Yapay Zeka Söyleşisi

by Fahrettin Ay | Mar 03, 2021
Doç. Dr. Gülşen Eryiğit ve Berke Oral KUIS AI Talks'a konuk oldular.
İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Gülşen Eryiğit ve Doğal Dil İşleme araştırma grubu öğrencimiz Berke Oral, KUİS (Koç Üniversitesi - İş Bankası) Yapay Zeka Merkezi tarafından düzenlenen KUIS AI Talks'a konuk oldular.

Doç. Dr. Gülşen Eryiğit'in yakın zamanda gerçekleştirdikleri "Extraction on text-intensive and visually rich scanned documents" projesinin detaylarını anlattığı söyleşiyi aşağıdaki bağlantı yardımıyla izleyebilirsiniz.