Seminer Serisi: Avrupa IP Ağı Oturumu

by Fahrettin Ay | Mar 10, 2021
Etkinlik Tarihi: 10 Mart Çarşamba Saat 15:30
Konuşmacılar :
Tarih : 10 Mart 2021 (Çarşamba)
Saat : 15:30
Toplantı No : 988 1764 7547
Şifre : 538313

Avrupa IP Ağı (European IP Networks; RIPE) tarafından İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile ortaklaşa IP ağları üzerine bir oturum düzenlenecektir. Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tahir Sandıkkaya'nın yöneteceği oturumda konuşmacılar;
 - RIPE Ağ eşgüdüm merkezi (RIPE NCC)
 - IPv4 ve IPv6 ağlarının güncel durumu
 - Kapanmanın İnternet trafiğine etkisi
 - RIPE Atlas ile ağ ölçümleri
 - RPKI ve DNSSEC
konularında bilgilerini aktaracaktır.

10 Mart Çarşamba günü Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleşecek seminere ilgilenen herkes davetlidir.