Developing a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD | Seminer

by Fahrettin Ay | Oca 03, 2022
Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay'ın 3 Ocak 2022 Pazartesi saat 18:00'de vereceği seminere ilgilenen herkes davetlidir.
Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Programı seminerleri kapsamında Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay 3 Ocak 2022 Pazartesi saat 18:00'de, Zoom üzerinden "Developing a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD" başlıklı bir seminer verecektir. Seminere ilgilenen herkes davetlidir.

KonuDeveloping a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD
Konuşmacı: Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay
Tarih:  3 Ocak 2022 Pazartesi, 18:00 (İstanbul, Türkiye)
Meeting ID: 968 5127 9518
Passcode: 857055

İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

bf-hakkimizda
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi, 1980 yılında Elektrik-Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile başlamıştır. Çağın gereklerine daha uygun bir eğitim verebilmek amacıyla, 1997 yılında Bilgisayar Mühendisliği aynı fakültenin bir bölümü olarak yeniden yapılanmıştır. 2010 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi'nin kurulmasıyla ilgili program ve bölümler yeni fakülteye aktarılmıştır. Fakültemizin tarihçesi için tıklayınız.

• İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız.
  • İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü web sayfası için tıklayınız