Developing a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD | Seminer

by Fahrettin Ay | Oca 03, 2022
Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay'ın 3 Ocak 2022 Pazartesi saat 18:00'de vereceği seminere ilgilenen herkes davetlidir.
Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Programı seminerleri kapsamında Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay 3 Ocak 2022 Pazartesi saat 18:00'de, Zoom üzerinden "Developing a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD" başlıklı bir seminer verecektir. Seminere ilgilenen herkes davetlidir.

KonuDeveloping a Cad-Based Game: Journey of the PUDCAD
Konuşmacı: Dr. Özge Cordan, Dr. Güven Çatak ve Dr. Demet Arslan Dinçay
Tarih:  3 Ocak 2022 Pazartesi, 18:00 (İstanbul, Türkiye)
Meeting ID: 968 5127 9518