Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı henüz danışman ataması yapılmamış öğrencilerin ve bilimsel hazırlık öğrencilerinin ders kayıtlarını 20 Eylül Pazartesi günü saat 16:00-17:30 arasında çevrimiçi olarak program koordinatörü Prof. Dr. Hatice Köse ile birlikte yapmaları gerekmektedir.

Zoom toplantı bilgileri;
Time: 20 September 2021, between 16:00 - 17:30 
Prof. Dr. Hatice Kose | Lisansüstü Ders Kayıtları

Meeting ID: 966 2899 4553
Passcode: 752053

Bilimsel hazırlık derslerine kayıt olacak öğrenciler için 4-8 Ekim tarihleri arasında başka bir Zoom toplantısı düzenlenecek olup toplantı tarihi ilerleyen günlerde web sayfasında duyurulacaktır.
Bilimsel hazırlık derslerine kayıt olacak öğrencilerin de 20 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek toplantıya katılmaları gerekmektedir.

Bilimsel hazırlık öğrencilerinin belirtilen toplantı tarihinden önce  bilimsel hazırlık kayıt formunu  (güncel versiyon) doldurmuş olmaları gerekmektedir. (NOT: belgede yer alan derslerin CRN kodlarını lütfen kontrol ediniz!) Bilimsel hazırlık kayıt formu toplantı esnasında Prof. Dr. Hatice Köse tarafından imzalanacaktır. Öğrencilerin imzalanmış  formları 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında mfcomaktekin@itu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Kaynak: İTÜ ÖİDB | Lisansüstü Bilimsel Hazırlık Öğrencilerinin Ders Kayıtları Hakkında