Bilgisayar Mühendisliği ve Tekstil Mühendisliği öğretim üyelerimizden Doç.Dr. Gökhan İNCE ve Doç.Dr. Özgür ATALAY'ın yürütücülüklerini yaptığı İTÜ Soft Sensors Lab. çalışma grubundan TexRobots Team (Kadir Özlem, Ayşe Feyza Yılmaz, Fidan Khalilbayli, Ömür Fatmanur Erzurumluoğlu) “El Felci Rehabilitasyonu için Texrobot” projesi ile Biyoteknoloji ve İnovasyon Yarışmasında birincilik ödülünü kazandı. SofTex Team (Uğur Ayvaz, Kadir Özlem, Ayşe Feyza Yılmaz, Ali Emre Öztaş) "Tekstil Tabanlı Sensörler Kullanılarak Gerçek Zamanlı Aktivite ve Kalp Atış Hızı Tespiti" projesi ile İletişim Teknolojileri Yarışmasında üçüncülük ödülünü kazandı.

Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği öğretim üyelerimizden Doç.Dr. Gülşen Eryiğit'in yürütücülüğünü yaptığı İTÜ DDİ çalışma grubundan Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencimiz Arş. Gör. Doğukan Arslan "Yargıtay Kararlarına Anlamsal Benzerlik Yöntemleriyle Kolay Erişim Sağlanmasına İmkan Tanıyan Bilirkişi" başlıklı projesi ile Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışmasında üçüncülük ödülünü kazandı.

TEKNOFEST 2021'de gösterdikleri başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.