2021 yılında Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi tarafından düzenlenen veya öğretim üyelerimizin konuşmacı olarak katıldığı seminerler aşağıda listelenmiştir.

• [27 Aralık 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Level Design Methodology for Digital Games by Prof. Dr. Kim Ikhwan.
  • [20 Aralık 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Photogrammetry and Content Generation For Digital Games by  Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali Örnek.
  • [15 Aralık 2021] TRAI Meet-Up, Oyun Dünyasında Yapay Zeka, Doç. Dr. Sanem Sarıel.
  • [13 Aralık 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi:Unexpected Encounter, an Architectural Board Game by Bihter Almaç.
  • [29 Kasım 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Research in Gaming using AI based Computational Modeling by Prof. Dr. Steve DiPaola, Simon Fraser University.
  • [8 Kasım 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Mimari ve Sanal Mekanlar: Görselleştirme, Üretim ve Dahası by Oğuz Orkun Doma.
  • [1 Kasım 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Towards New Ways of Learning by Doç. Dr. Güzden Varinlioğlu, İzmir Ekonomi Üniversitesi.
  • [28 Ekim 2021] Microsoft TechTalk: Connected Intelligence: 6G Enabled Digital Twin Networks by Prof. Dr. Berk Canberk.
  • [25 Ekim 2021] Oyun ve Etkileşim Teknolojileri Seminer Dizisi: Amerika'da Oyun Sektöründen İzlenimler by Volkan İlbeyli.
  • [10 Mart 2021] Avrupa IP Ağ Oturumu, Dr. Öğr. Üyesi M. Tahir Sandıkkaya.
  • [3 Mart 2021] KUIS Yapay Zeka Söyleşisi: Extraction on text-intensive and visually rich scanned documents by Doç. Dr. Gülşen Yiğit & Berke Oral.