Üniversitemiz Beden Eğitimi bölümü, 250. Yıl Spor Etkinlikleri çerçevesinde “İTÜ Fakülteler Arası Öğrenci Voleybol Turnuvası” etkinliği düzenlemektedir. 04 Nisan-16 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek bu turnuvaya fakültemizde kayıtlı lisans öğrencileri (hazırlık sınıfında okuyanlar dahil) katılım gösterebilirler. Organizasyon çoğunlukla amatör oyunculardan oluştuğundan, FIVB kurallarına hakim herkes başvuru yapabilir.

Turnuvaya ait genel bilgiler aşağıdaki gibidir:

• Maçlar İTÜ Ayazağa Kampüsü/ Merkez Spor Salonu’nda yapılacaktır.

• Turnuvaya İTÜ’deki Lisans Öğrencileri katılabilir. (Hazırlık sınıfı öğrencileri kazandığı fakültelerinde yer alabilir) (Çap yapan öğrencilerimiz ana lisans okuduğu fakültesinde oynayabilir )

• Turnuva Erkekler ve Kadınlar olmak üzere eş zaman tarih aralığında ayrı düzenlenerek yarıştırılacaktır.

• Her fakülte 1 Kadın Takımı ve 1 Erkek Takımı ile yarışmaya katılması kabul edilecektir.

• Her takım en az 6 oyuncudan oluşmak zorundadır.

• Takımlar 2 libero olmak üzere en fazla 14 kişiden oluşabilir.

• FIVB oyun kuralları geçerlidir.

Kurallar ve turnuva işleyişi hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz;

Fakültemizi temsil etmek isteyen tüm lisans öğrencilerimiz 21 Mart 2022 tarihinden önce Araştırma Görevlisi Rumeysa Aslıhan Ertürk ile e-posta yoluyla (rumeysa.erturk@itu.edu.tr) irtibata geçmelidir.