2022 Yılı Mezuniyet Töreni 28 Temmuz Perşembe günü İTÜ Ayazağa Kampüsünde büyük coşkuyla kutlandı.

İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen fakülte mezuniyet töreni Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema F. Oktuğ, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. Kamaşak, ve İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği 1988 yılı mezunumuz Netaş Telekomünikasyon A.Ş. CEO’su Sinan Dumlu’nun konuşmalarıyla başladı. Sonrasında Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği programını dereceyle bitiren öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Daha sonra, bitirme tasarım projeleri yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Turkcell ve Sargetek sponsorluğunda ödüllerini aldılar. İTÜ SDKM’de gerçekleşen fakülte mezuniyet töreni Bilgisayar Mühendisliği bölümünü birincilikle bitiren öğrencimiz Earta Joca’nın 2022 yılı mezunları adına yaptığı konuşma ile sona erdi. İTÜ Stadyumunda devam eden mezuniyet töreninde Bilgisayar Mühendisliği ve İTÜ-SUNY UOLP Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını aldılar. Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mezuniyet töreninin videosunu izlemek için lütfen tıklayınız
Fotoğraf galerisi için lütfen tıklayınız.

bbf__mezuniyet__28Temmu2022

Bilgisayar Mühendisliği programını dereceyle bitiren mezunlarımız;
  1. Earta Joca
  2. Başar Demir
  3. Atakan Seyitoğlu

bbf_mezuniyet_2022__32

Bilişim Sistemleri Mühendisliği programını dereceyle bitiren öğrencilerimiz;
  1. Talha Ünsel
  2. Sarp Özdemir
  3. Yiğithan Sağlam

bbf_mezuniyet_2022__40

Bitirme tasarım projelerinde dereceye giren öğrencilerimiz Turkcell ve Sargetek sponsorluğunda ödüllerini aldılar;
  1. Furkan Pala; Information Extraction from Structured, Semi-Structured, and Unstructured Banking Documents. Danışman: Doç. Dr. Gülşen Eryiğit
  2. Emine Darı; Learning Label Ranks for Multi-label Classificatio. Danışman: Prof. Dr. Gözde Ünal
  3. Elaa Jamazi; Time Sensitive Networking for improvement of Digital Twin Synchronization in Industrial Internet of Things. Danışman: Prof. Dr. Berk Canberk

bbf_mezuniyet_2022__44