Seminer by Dr. Utku Diril

by Fahrettin Ay | Oca 07, 2022
Dr. Utku Diril'in 10 Ocak 2022 Pazartesi saat 08:45'de vereceği seminere ilgilenen herkes davetlidir.
BLG 212E Microprocessor Systems dersi kapsamında 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 08:45'de Dr. Utku Diril tarafından "An introduction to accelerators with references to GPUs and other new architectures that are proposed for ML" başlıklı bir seminer verilecektir. Seminere ilgilenen herkes davetlidir.

Seminer broşürüne ulaşmak için lütfen tıklayınız.

KonuAn introduction to accelerators with references to GPUs and other new architectures that are proposed for ML
Konuşmacı: Dr. Utku Diril
Tarih: 10 Ocak 2022, Pazartesi, 08:45 (İstanbul)
Meeting ID: 998 3829 9271
Passcode: 133769

Short Bio
Dr. Utku Diril received his Bachelor’s degree from METU in 2000. He completed his PhD at Georgia Institute of Technology in 2005 on low power and reliable logic design. He spent most of his career on GPU design and architecture at NVIDIA, Vivante, and Apple. Dr. Diril led the architecture and design teams at Facebook to design the first ML chip developed by Facebook. He recently joined a stealth mode startup company to work on RISCV based high performance CPUs and accelerators.